• 038-3376659
  • info@vsdakkapellen.nl
  • Zernikestraat 6C/D 8091ZC Wezep

Dakkapellen

Wij van Van Schoten Dakkapellen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van dakkapellen. Bij talloze tevreden klanten hebben we de plaatsing van een dakkapel mogen verzorgen. Een dakkapel is dan ook een erg fijne en eenvoudige manier om het woonoppervlakte van je huis te vergroten. Met een dakkapel vergroot je de zolder, waardoor dit een goed bruikbare ruimte wordt. Het is een goed alternatief voor een verhuizing naar een grotere woning. Niet alleen is het sneller en eenvoudiger geregeld, ook is het een financieel aantrekkelijke optie. Wil jij ook graag een groter huis met behulp van een dakkapel? We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Vakmanschap uit eigen werkplaats

Van Schoten Dakkapellen heeft een eigen werkplaats. Hier bouwen we de prefab onderdelen voor de dakkapellen helemaal zelf. Zo houden we de kwaliteit nauwlettend in de gaten en kunnen we altijd snel schakelen. We zijn een klein bedrijf, met korte lijntjes, en daar profiteer jij van. Niet alleen kunnen we zo de prijzen scherp houden, ook bieden we een totaaloplossing voor jouw vraagstuk. We werken enkel met vakmensen met een passie voor hun vak. Op die manier kunnen we echt vakwerk garanderen. Dat zie je terug in de vele positieve reacties van onze klanten. 

Een dakkapel op maat

Elk huis is anders. Dat vraagt ook om een dakkapel op maat. Bij Van Schoten Dakkapellen werken we met prefab dakkapellen, die we op basis van jouw huis en wensen kunnen aanpassen. Een dubbele dakkapel, een nokverhogende dakkapel of een oude dakkapel laten vervangen is dan ook allemaal geen enkel probleem. Ook extra dakramen plaatsen of oude dakramen vervangen doen we graag voor je. Samen met jou zoeken we naar de oplossing die aansluit op jouw situatie. 

Ontvang een gratis offerte

Als je een dakkapel laat plaatsen, wil je van tevoren precies weten waar je aan toe bent. Daarom brengen we graag een kosteloze offerte voor je uit. Hierin brengen we jouw specifieke situatie en wensen in kaart, zodat je een goede inschatting krijgt van de hoogte van de investering. We denken graag met je mee, zodat je precies weet wat er wel of niet mogelijk is. Zo kom je gedurende het proces niet voor vervelende verrassingen te staan.

Neem contact op

Heb je vragen over het laten plaatsen van een dakkapel? Wil je meer weten over onze prefab dakkapellen? Of ontvang je graag een gratis offerte voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. We horen graag hoe we jou verder kunnen helpen.