• 038-3376659
  • info@vsdakkapellen.nl
  • Zernikestraat 6C/D 8091ZC Wezep

Dakramen

Vind je de zolderetage te donker of zou je wel wat meer frisse lucht in de ruimte willen laten? Een dakraam is dan precies wat je nodig hebt. Bij Van Schoten Dakkapellen helpen we je graag bij het plaatsen van een nieuw dakraam. De juiste dakramen kunnen de zolder compleet transformeren. Hierdoor is de ruimte prettiger om te gebruiken, waardoor je beter gebruik maakt van je gehele woonoppervlakte. Met een kleine verbouwing creëer je een groots effect. Ook als je huidige dakramen aan vervanging toe zijn, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo maken we van jouw zolder de fijnste ruimte in huis.

Wanneer kies je een dakraam en wanneer een dakkapel?

Zowel een dakraam als een dakkapel laten plaatsen heeft veel invloed op de manier waarop je de zolderruimte kunt gebruiken. Ze zorgen beide voor veel extra lichtinval en voor extra frisse lucht. Het verschil tussen een dakkapel en een dakraam is de beloopbare ruimte op zolder. Met een dakkapel breid je echt het gebruiksoppervlakte van de zolder uit. Met een dakraam zorg je enkel voor extra licht en frisse lucht, maar behoud je de schuine wanden. Heb je al een redelijk ruime zolder en wil je echt vooral meer licht? Dan is een dakraam de juiste keuze. Heb je ook meer bewegingsruimte nodig? Dan past een dakkapel beter bij jouw wensen. Een dakraam monteren is wel goedkoper en sneller uitgevoerd dan de plaatsing van een dakkapel. Het ligt maar net aan jouw situatie en wensen.

Vervangen van oude dakramen

Heb je al dakramen op zolder, maar zijn deze na jaren intensief gebruik toe aan vervanging? Ook dan helpt Van Schoten Dakkapellen je graag verder. Het vervangen van oude dakramen kan het leefklimaat op zolder aanzienlijk verbeteren. Nieuwe dakramen zijn een stuk beter geïsoleerd dan oude dakramen. Ook is de kans op lekkage bij oude dakramen flink groter. Door dakramen tijdig te vervangen bespaar je jezelf heel wat ellende. Twijfel je of jouw dakramen aan vervanging toe zijn? Onze vakmensen geven je graag een persoonlijk advies.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over het laten plaatsen of het vervangen van dakramen? Of wil je misschien een offerte ontvangen voor een dakraam inclusief montage? Neem dan gerust contact met ons op. We brengen graag een op maat gemaakte offerte uit, zodat je precies weet wat het laten plaatsen van een dakraam in jouw situatie zal kosten. Ook op andere vragen geven we uiteraard graag antwoord. Zo helpen we je aan de fijnste zolder.