• 038-3376659
  • info@vsdakkapellen.nl
  • Zernikestraat 6C/D 8091ZC Wezep

Nokverhogingen

Een dakkapel laten plaatsen zorgt al voor veel extra ruimte op de zolderverdieping. Wil je echter nog meer ruimte creëren? Dan is een nokverhoging een goed idee. Dit kan een dubbelzijdige nokverhoging zijn, maar ook een enkelzijdige nokverhoging is mogelijk. Met een nokverhogende dakkapel wordt de zolder echt een heel stuk ruimer. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Ben je benieuwd of een nokverhoging in jouw situatie de juiste keuze is? Van Schoten Dakkapellen helpt je graag verder.

Wat is een nokverhoging?

Zoals de naam al zegt, is een nokverhoging een manier om de punt van het dak (oftewel de nok), te verhogen of te verschuiven. Hiermee vergroot je niet alleen het vloeroppervlakte van de zolder, zoals bij een dakkapel, maar wordt ook de hoogte van de ruimte vergroot. Heb je nu bijvoorbeeld een zolder waar je amper kunt staan? Dan maak je hier met een nokverhoging een volwaardige extra verdieping van. Een nokverhoging kan aan één kant uitgevoerd worden, maar ook een dubbelzijdige nokverhoging is een optie. Met een dubbele nokverhoging wordt de beschikbare ruimte nog groter. Een nokverhoging is een ingrijpende verbouwing, waarvoor je altijd een vergunning nodig hebt.

Een prefab nokverhoging van Van Schoten Dakkapellen

Bij Van Schoten Dakkapellen maken we gebruik van prefab dakkapellen en nokverhogingen. Wij maken de onderdelen voor al onze producten in onze eigen werkplaats. Hierdoor hebben we altijd zicht op de kwaliteit en leveren we zo voordelig mogelijk de beste producten en service. Als klein en dynamisch bedrijf zijn onze lijntjes kort en stellen we ons altijd flexibel op. We kijken graag samen met jou wat in jouw situatie de beste oplossing is.

Een groter huis zonder verhuizing met een dakkapel of nokverhoging

Wil je graag een groter huis, omdat jullie (gezins)situatie veranderd is? Verhuizen is dan een optie, maar door de competitieve huizenmarkt is dit vaak tijdrovend, lastig en duur. Het laten plaatsen van een dakkapel of nokverhoging is daarom in veel gevallen een gemakkelijkere én goedkopere oplossing. Bovendien blijven jullie dan in je eigen vertrouwde woning wonen en bespaar je jezelf de stress van een verhuizing, terwijl je toch die gewenste extra ruimte krijgt.

Ontdek de mogelijkheden

Twijfel je tussen het laten plaatsen van een dakkapel of een nokverhoging? Of heb je vragen over onze werkwijze of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We brengen graag jouw situatie in kaart en sturen je een gratis offerte op maat. Zo weet je meteen welk van de opties het beste bij jouw wensen en situatie aansluit.